Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Water charger

Getachyoniseerde glascel van 7,5 cm. Perfect voor onder een waterkan.
€ 45,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3683 Category: Tags:

De glascel laadt de energievelden van drinkwater in 6 tot 8 uur op tot de maximale potentie. Het opgewaarde drinkwater is veel beter voor je lichaam dan niet opgeladen drinkwater omdat je bij het drinken ervan meer energie tot je neemt.

Verschil met Tach-o-Splash

Let op, er is een verschil tussen getachyoniseerd water (Tach-o-splash) en drinkwater wat je op een schijf of cel oplaadt. Het getachyoniseerde water wordt in twee weken tijd op sumoleculair niveau veranderd in een permanente tachyon antenne. Dit blijft ook in je lichaam tachyonen aantrekken en zorgt er voor dat je lichaam van binnen uit heelt doordat het verstoringen in de enervievelden van je cellen terug in balans brengt. Dit water neem je druppelsgewijs tot je.

Drinkwater wat je zelf oplaadt, blijft gewoon drinkwater, maar dan maximaal opgeladen drinkwater. Dit kun je de hele dag door ongestoord en ongelimiteerd drinken. Het is niƩt getachyoniseerd, maar wel tot zijn volle potentie gebracht om de afvalstoffen in je lichaam goed op te nemen en je lichaam op de meest gezonde manier te hydrateren.

Gebruiksaanwijzing

Als je een brede waterkan hebt, kun je de glascel onderin de kan leggen. De enerige komt uit de afgeronde zijde, zorg er voor dat deze kant naar het water toe ligt. Je kunt de glascel ook van buitenaf zijn werk laten doen. Zet je kan op de cel, met de afgeronde zijde naar de kant toe gericht, of tape de cel aan de onderkant vast met de afgeronde zijde tegen de kan. De tachyonenergie gaat gewoon door glas heen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen