Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Tach-o-Splash

Getachyoniseerd water voor zuivering van het lichaam en toevoeging aan diverse gebruiksmiddelen zoals crèmes.
Prijs vanaf : € 17,50
6 op voorraad
Nog niet beoordeeld
Inhoud:
SKU: 3947 Category:

Getachyoniseerd water laadt de energetische velden van elke cel in je lichaam. Het omzeilt de bloed-hersenbarrière en transformeert je hele wezen in een superantenne voor tachyon. Daardoor verdwijnen verstoringen in de subtiele energievelden en dat resulteert in een stralende gezondheid en langere levensduur. De verhoogde trilling in je bloedbaan laat je lichaam aan een fysieke en emotionele ontgifting beginnen. Het gevolg is dat het lichaam terugkeert naar zijn natuurlijke staat.

Getachyoniseerd water is eenvoudig en onschuldig in het gebruik en in de ondersteuning bij elk genezingsproces of groeiproces te gebruiken. Neem de druppeltjes opgelost in wat water in om je lichaam te ontgiften en je frequentie gestaag te verhogen. Voeg één of een paar druppeltjes toe aan het drinkwater van je huisdier bij ziekte of lusteloosheid. Voeg enkele druppeltjes tachyonwater toe aan de drinkbeker van je kind of baby om het welzijn op school of de opvang te waarborgen.

Vanwege zijn doeltreffende werking door heel het lichaam heen, kan tach-o-splash voor heel doeleinden en bij heel veel klachten worden ingezet. Bij langdurig gebruik gaat tach-o-splash veroudering en verslechtering van het lichaam tegen.

De volgende uitspraak is van Dr. Gabriel Cousens, head research bij ATTI Amerika:

"Getachyoniseerd water is misschien niet de sleutel tot onsterfelijkheid, maar onderzoek toont aan dat het wel een sleutel is tot een stralende gezondheid".

Uit een onderzoek met een Hewlett Packard UV-absorptie spectrofotometer, uitgevoerd door biofysicus Glen Rein bleek dat de degeneratie van DNA met behulp van getachyoniseerd water kon worden afgeremd tot zelfs teruggedraaid.

Ingrediënten

Gezuiverd getachyoniseerd water.

Dosering

Om bijverschijnselen als hoofdpijn en sterke emotionele reacties te voorkomen, is het belangrijk dat het ontgiftingsproces niet te snel gaat. Aangeraden wordt om te beginnen met twee tot drie keer per dag 5 druppels tussen de maaltijden door. Voor het onderhoud worden drie keer per dag 15 tot 30 druppels aanbevolen.  Houd - voor een optimaal resultaat - de druppels 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken.

Niet direct uit de fles drinken om groei van bacterieën te voorkomen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen