Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Silicagel

Getachyoniseerde gel met silica voor gezonde botten, spieren, haren, nagels en huid. Werkzaam tegen diverse ziektebeelden.
€ 63,00  
Nog niet beoordeeld

Tachyon silica gel is één van de oudste en krachtigste producten van ATT, al dertig jaar lang een bestseller en niet zonder reden. De silicagel is gemaakt van getachyoniseerde, minuscule kwarts kristalletjes (de puurste vorm van silica) die onder druk in gezuiverd water worden geperst, waardoor een gel ontstaat. Werkzaam tegen bot- en spierziektes, verwondingen aan botten, spieren, bindweefsel, hart- en vaatziekten, het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Silica is een ultieme geleider, die overal op aarde, in de aardkorst en in zowel planten, dieren als mensen voorkomt. Silicium, de stof die samen met zuurstof silica wordt, levert een essentiële bijdrage aan een goede gezondheid. Het is onontbeerlijk voor de aanmaak van collageen voor botten, bindweefsel en spieren en kalmeert zenuwen. De silicagel levert een hele krachtige bijdrage aan het herstellen van beschadigde spieren en botten. Het zorgt voor gezonde nagels, huid, haar en spierweefsel en is werkzaam tegen Alzheimer, chronische pijnen (bijvoorbeeld door beschadigde wervels en beknelde zenuwen) cardiovasculaire ziekten en bot- en spierziekten.

Daarnaast is de silicagel werkzaam als (zeer sterke) ontgifter, die tevens processen van loslaten op kan wekken. Gebruik de gel daarom voorzichtig. Aanbevolen wordt om te starten met één of twee keer per dag één tot twee druppels. Dit kun je naar behoefte opvoeren.

Gebruik

De gel kun je opgelost in water tot je nemen. Aanbevolen wordt te starten met 1-2 druppels per dag en dit geleidelijk op te voeren tot 8 of 10 druppels per dag.

Na verloop van tijd kan de gel wat indikken. Dit kan worden opgelost door een paar druppeltjes tach-o-splash toe te voegen. Goed schudden en de gel is weer klaar voor gebruik.

Inhoud

30 ml. Goed voor ongeveer 350 druppels.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen