Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Tachyon wellness sessie

€ 49,00  
0 op voorraad
Nog niet beoordeeld
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar
SKU: 3395 Category:

Inzichtgevend, bewustzijnsverruimend, ontspannend, ontgiftend, harmoniserend en kalmerend. Een sessie in de tachyon ultra combo cabine brengt je dichter bij jezelf en laat je tot rust komen. Kwalen kunnen verminderen.

Een sessie duurt - inclusief voorgesprek, nagesprek en afdouchen ongeveer een uur.

Je start met een korte momentopname. Hoe voel je je en waarom heb je de cabine geboekt?  Na afloop is er gelegenheid tot een korte evaluatie als je daar behoefte toe voelt.

De tachyon cabine is geïnstalleerd in een aparte wellness unit in De Kristalloods. In deze unit is tevens een douche ingebouwd.

De tachyon wellness sessie worden doorgaans alleen op donderdag of vrijdag ingepland. Afspraken vinden elk uur plaats en bestaan uit 10 minuten introductie, 40 minuten cabine en 10 minuten douchen/aankleden. Wanneer je langer in de tachyon energie wilt verblijven, kun je besluiten om niet van de infrarood functie gebruik te maken.

Inclusief

  • introductiegesprekje
  • kopje kruidenthee
  • handdoeken
  • shampoo / douchegel
  • gebruik getachyoniseerde™ massageolie

 

Gezondheidsredenen

Wil je de cabine boeken om gezondheidsredenen zoals fybromyalgie, burn-out, vermoeidheid en spierziektes of ter ondersteuning van een ander genezingsproces, dan is het raadzaam om voor een merkbaar resultaat vijf keer te boeken. Je ontvangt dan 10% korting en kunt een afsprakenreeks maken buiten de donderdagen en vrijdagen om.

 

Afspraak

De tachyon wellness sessie worden alleen op donderdag of vrijdag ingepland. Nadat je de bestelling hebt gedaan, wordt er contact met je opgenomen om een afpsraak te maken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen