Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Combiconsult

Een combiconsult is een combinatie van testen met de biotensor op vragen en klachten, met aansluitend een ontspannende, reinigende en verdiepend wellness sessie in de tachyon cabine.
€ 90,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3386 Category:

De combinatie van testen en in stilte in de tachyon cabine zijn is heel fijn om de antwoorden die je hebt gekregen en dat wat is gezegd in het consult te verdiepen en te bestendigen. Je gaat dan nog meer in balans en opgeruimd naar huis.

Een combiconsult duurt ongeveer 2 uur.

 

Biotensor

In mijn consulten werk ik met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' aangeeft door respectievelijk verticale en horizontale bewegingen. De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

Door samen contact te maken met de vastgezette energie kan de informatie die daarin ligt opgeslagen, vrijkomen. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis.

 

Tachyon cabine

De tachyon cabine is een fijne manier om een consult af te sluiten omdat je in de cabine zowel fysiek als energetisch opruimt en de energievelden zonder dat je het merkt weer in balans worden gebracht. Je komt er ontspannen en herboren uit. De werking van de cabine in combinatie met een consult is erg krachtig en kan nog dagen doorwerken.

>> Klik hier voor meer informatie over de tachyon cabine.

Afspraak

Zodra je een combiconsult hebt geboekt en betaald, word je benaderd voor het maken van een afspraak. De consulten vinden altijd op dinsdag plaats.

 

Meer informatie

Wil je je eerst wat meer verdiepen in de werking van tachyon, wat het is en waarom het een genezende, verjongende en bewustzijnsverruimende werking heeft? Bezoek dan via onderstaande link eerst de website met informatie. Je verlaat dan de webshop.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen