Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.


Tachyon en vaccinatie

Tachyon en Vaccinatie

Terug naar gezondheid en heelheid

We leven in een tijd waarin keuzes op scherp komen te staan. Corona beheerst ons leven en het wel of niet vaccineren is voor velen een groot issue. Waarom een lichaamsvreemde mix van stoffen inspuiten als het lichaam gezond is?

Is corona werkelijk zó’n bedreiging? In deze blog ga ik niet in op de voors en tegens van vaccineren en ik heb ook geen mening over de ernst van het Covid virus. Het enige wat ik ga doen, is duidelijk maken waarom getachyoniseerde middelen en tachyon energie je de weg naar gezondheid tonen. Want dat doen ze namelijk. Ook nadat je een vaccinatie hebt gehad.

 

Hoe werkt tachyon?*

Om duidelijk te krijgen hoe tachyonen en tachyonenergie werken, eerst een stukje uitleg. Wetenschappers over de hele wereld hebben het bestaan aangetoond van een zogenaamde nulpuntsenergie. Een alom aanwezig reservoir van ongekende potentie, dat geen enkele frequentie en geen enkele vorm heeft. Het kent verschillende andere benamingen zoals scalaire energie en ether, maar uiteindelijk is het allemaal hetzelfde. De energetische, onzichtbare, oneindige, intelligente oersoep van de kosmos, waarin alle informatie van ons hele bestaan ligt opgeslagen en waaruit alle vormen voortkomen. De energie in een kubieke centimeter van die oersoep komt overeen met de energie die door miljoenen tonnen uranium wordt geleverd. Stel je voor; als we gebruik konden maken van die onuitputtelijk bron van nulpuntsenergie wat ons dat zou opleveren!

 

Tachyon is de brug tussen 3D en het nulpuntsveld

Het goede nieuws is: dat kunnen we. We hebben toegang tot die ongelofelijk krachtige nulpuntsenergie en tachyonen vormen onze toegangspoort. Tachyonenergie heeft nog geen enkele vorm of frequentie, maar is al een verdichting van de nulpuntsenergie. Een tachyon deeltje bestaat boven de snelheid van het licht en is in onze 3d-wereld met zijn lichtsnelheid niet waar te nemen. Toch is het betrokken bij alle levensvormen op aarde. Dat komt doordat tachyonen een interactie hebben met kleine deeltjes die net ónder de lichtsnelheid bestaan: pionen. Die pionen evolueren door hun interactie met tachyonenergie weer in grotere deeltjes en dat proces gaat door totdat er uiteindelijk een veld van energie ontstaat, waarbinnen een tastbare vorm kan groeien en bestaan. Zo'n veld wordt een subtiel organiserend energieveld genoemd, afgekort tot SOEF.

 

Het ontstaat van ziektes en kwalen

Tachyonenergie staat dus aan het begin van alle bestaansvormen, houdt ze in stand en voedt ze. Dat doet het doordat tachyonenergie de brug slaat naar de oneindige bron van nulpuntsenergie. Zodra de verbinding met de nulpuntsenergie wordt verbroken, brokkelt de vorm langzaam af. Zo ontstaan ongemakken, ziektes, kwalen en ouderdom. Voor een deel een natuurlijk proces, maar in onze moderne maatschappij met 24/24 straling, energetisch waardeloze voeding, veel stress, angst en chemische medicatie, wordt dit proces van afbrokkeling vaak voortijdig en met onnodig veel pijn en leed ingezet. Immers, de voedende nulpuntsenergie is alom aanwezig. Het enige wat nodig is, is het energieveld van de vorm terug in verbinding met tachyon energie te brengen. Dat kun je in principe zelf. Wat daar voor nodig is, is voor ieder mens en iedere situatie anders. Vaak is het een kwestie van veranderingen doorvoeren en het lichaam herstelt zich weer. Wanneer een mens, dier of organisme daar niet toe in staat is, kunnen getachyoniseerde hulpmiddelen uitkomst bieden. Zieke plekken kunnen door kunstmatig tachyonen toe te voegen, tóch in contact met de voedende nulpuntsenergie worden gebracht, waardoor het lichaam na verloop van tijd zichzelf kan gaan genezen. In dat proces zie je vaak dat er bewustwording komt en dat mensen alsnog gaan veranderen.

 

Orde in de chaos scheppen

Terug naar de corona -en elke willekeurige andere- vaccinatie. Een vaccinatie is nooit goed voor een natuurlijk en perfect geordend systeem. Afhankelijk van je intentie en je immuunsysteem kun je er goed of slecht doorheen rollen. Soms verwerkt iemand een vaccin wonderbaarlijk goed en soms komen er nadien allerlei klachten die er voorheen niet waren of verergert een lang bestaande klacht zich. Waarom is dat?
Doordat de lichaamsvreemde stoffen worden ingespoten, wordt de natuurlijke orde van het lichaam doorbroken. Er ontstaat verwarring in de cellen en er ontstaat disbalans. Wanneer je als mens in staat bent om via meditatie, positieve affirmaties en andere middelen weer orde in de chaos te scheppen, wordt de verbinding met het nulpuntveld op een eenvoudige wijze weer hersteld en herstelt ook je lichaam zich. Wanneer allerlei factoren er de oorzaak van zijn dat dit niet lukt, is de verbinding met het leven gevende nulpuntveld verbroken en verergeren kwalen zich. Angst bijvoorbeeld, is één van de ergste blokkades in de communicatie tussen het nulpuntsveld en de subtiele organiserende energievelden van het lichaam.

 

Vitaal en gezond

Door je lichaam te voorzien van tachyonenergie kunnen de subtiele organiserende velden van alle organen en andere lichaamsdelen zich via de toegevoegde tachyonenergie tóch in verbinding stellen met het anders onbereikbare nulpuntveld. Door het toevoegen van tachyonenergie help je je lichaam weer in contact met de bron te komen. De subtiele organiserende velden van je lichaam onttrekken aan de tachyonenergie (die in verbinding met het nulpuntveld staan) de juiste frequentie die ze nodig hebben om weer in balans te komen. Zodra de energievelden in balans zijn, herstelt het lichaam zich aan de hand van zijn oorspronkelijke informatie. Je wordt weer vitaal en gezond.

 

Welke producten gebruik je na vaccinatie?

Wat je kunt doen om de negatieve bijwerkingen van een vaccinatie (alsmede het Covid virus) tegen te gaan, is voor elk mens anders, maar er is een aantal getachyoniseerde producten die met elkaar een goede kans geven op volledig herstel van de natuurlijke, lichamelijke balans, zelfs wanneer het DNA gewijzigd is:

 1. Tach-o-Splash.
  Getachyoniseerd water. Water komt overal in je lichaam, het overschrijdt zelfs de bloed/hersenbarrière, dus wanneer je heel je lichaam in een tachyon antenne wilt veranderen en je wilt je lichaam zuiveren, is getachyoniseerd water een hele directe manier.

  Gebruik dit minimaal twee maanden lang in een behoorlijke hoge dosis die je langzaam opbouwt. Begin met tien druppels per dag en bouw dit in twee weken tijd op tot 60 druppels per dag. Verdeel de dosering over de dag. Na twee maanden kun je de dosering terugschroeven naar 30 per dag.

 2. Tachyon silica gel.
  Silicium is één van de belangrijkste bouwstenen van het collageen voor de vorming van huid, spieren, botten, bindweefsel etc. Door deze op dagelijkse basis in getachyoniseerde vorm tot je te nemen, voorzie je dus heel je lichaam alsmede de plekken waar ziekte of disbalans heerst op een hele gemakkelijke en direct manier van tachyonenergie.

  Gebruik dit minimaal twee maanden lang in een hoge dosis die je langzaam opbouwt. Start met 1 tot 2 druppels per dag en voer dit in twee weken tijd op tot 25 druppels per dag.

 3. Getachyoniseerde hanger of micro disk.
  De aanbevolen hanger is de tachyon 5G freedom hanger, de krachtigste van alle verkrijgbare hangers. Je thymusklier is het belangrijkste orgaan voor een goed functionerend immuunsysteem. Door er een getachyoniseerde hanger op te dragen of een getachyoniseerde microdisk op te plakken voorzie je de thymus van bakken met tachyonen en geef je je immuunsysteem een enorme boost.

  Draag de 5G hanger elke dag en leg deze ’s nachts op je nachtkasje naast je bed in dezelfde richting als waarin je slaapt. De microdisk kun je dag en nacht laten zitten. Breng deze na elke douche- of badbeurt opnieuw aan.

 

Gepatenteerde producten

Tachyon Nederland verkoopt de gepatenteerde en op bewezen werking geteste producten van Advanced Tachyon Technologies uit Amerika. De producten hebben geen frequentie, waardoor er niets aan kan blijven kleven. Verstorende energieën worden buiten jouw energieveld gehouden en wanneer er tóch een verstoring is, onttrekken de subtiele organiserende energievelden van jouw lichaam de juiste trillingsfrequentie aan de tachyonen om weer in balans te komen. Een proces wat zich zelf regelt.

* Alle achtergrondinformatie over de werking van tachyon komt voornamelijk uit twee voor mij belangrijke boeken:
"Tachyon Energie" van David Wagner en Dr. Gabriel Cousens
"Afstemmen op de Kosmos van Susan Joy Rennison

Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59